Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΖΩΗ - ΦΙΛΙΑ - ΧΑΡΑ

You are here:

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

E-mail Print PDF

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

 

Καλοκαιρινή Γιορτή

Σε μια όμορφη γιορτή που συματοδότησε το πέρας του σχολικού έτους 2016-17 οι μαθητές των δομών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Γρεβενών και το προσωπικό διασκέδασαν, χόρεψαν και έπαιξαν με την καθοδήγηση και την εθελοντική συμμετοχή της κ. Ανδριάδου Έλενας και ευχήθηκαν

Καλό Καλοκαίρι!!!


 

 

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

 

Γιορτή της Μητέρας

Εν όψει της γιορτής της μητέρας, την Κυριακή 10 Μαΐου, κατασκευάσαμε τις δικές μας κάρτες και γράψαμε τις ευχές μας για τις μαμάδες μας.

Χρόνια Πολλά και Χίλιες Ευχές για όλες τις μαμάδες του κόσμου!!!


 

 

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

 

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

 

 

 

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015


Ενδοσχολική Βία

Σήμερα, Τρίτη 10/3/2015, στο σχολείο μας και στο πλαίσιο των δράσεων για την Πρόληψη της Ενδοσχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, ο Διευθυντής, οι υπεύθυνοι καθηγητές και οι μαθητές του τμήματος Τ1 υπογράψαμε συμβόλαιο. Το συμβόλαιο αυτό συντάχθηκε μετά την παρακολούθηση σχετικών βίντεο και τη συμμετοχή σε βιωματικές δράσεις που προηγήθηκαν. 

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2015

 

Επιστολή γονέα

Γονέας μαθήτριας μας έστειλε επιστολή, η οποία και έγινε εισερχόμενο έγγραφο στο αρχείο του σχολείου. Αφορμή για αυτό το γεγονός ήταν το επισυναπτόμενο ερωτηματολόγιο στον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., που δημιουργήθηκε και στάλθηκε στους γονείς-κηδεμόνες, στο πλαίσιο των δράσεων της ΑΕΕ.

 

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015


Κοπή πίτας 2015

Σήμερα, 30/1/2015, οι μαθητές του συγκροτήματος Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ειδικό Νηπιαγωγείο, Ειδικό Δημοτικό, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. και ΚΔΑΠ) έκοψαν τη βασιλόπιτα για το νέο έτος 2015. Τυχερός της φετινής χρονιάς είναι ο Βαλάντης και έλαβε το δώρο του, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ.

 

 

 

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα: " Μανιτάρια, το σύμβολο της πόλης μου " οι μαθητές του σχολείου μας σε συνεργασία με τους καθηγητές κ. Μοσχονά Γεράσιμο και κ. Μπασινά Δήμητρα δημιούργησαν τα δικά τους ημερολόγια.


 

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

 

Γενέθλια μαθητή μας

Χθές, 15/1/2015, οι μαθητές και το προσωπικό του σχολείου στο διάλειμμα του δεκατιανού ευχήθηκαν στον Μάριο να τα εκατοστίσει και να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος!

 

 

 

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014


Χριστουγεννιάτικη Εορτή και θεατρική παράσταση

Τη Δευτέρα, 22/12/2014, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των μαθητών μας με θεατρική παράσταση με θέμα «Η κυρία κρίση». Στην γιορτή παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Σιμανδράκος Ε., ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δασταμάνης Γ., ο Προϊστάμενος ΔΔΕ κ. Λιάμπας Θ., ο Προϊστάμενος ΔΠΕ κ. Νάστος Γ., εκπαιδευτικοί και γονείς. Στο τέλος της εκδήλωσης οι καλεσμένοι αντάλλαξαν ευχές με τους μαθητές και προσφέρθηκαν εδέσματα, που είχαν ετοιμάσει οι γονείς των μαθητών.

Βίντεο της εκδήλωσης

 

 

 

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014


Στο πλαίσιο των διαθεματικών δραστηριοτήτων και με συνεργασία των εκπαιδευτικών των κλάδων ΠΕ 02 και ΠΕ 08, Μπασίνα Δ. και Μοσχονά Γ. στο σχολείο μας κατασκευάσαμε Χριστουγεννιάτικες κάρτες και γράψαμε τις ευχές μας.

Χρόνια Πολλά σε όλους και ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2015

 

 

 

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014


Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι

Σήμερα, 17/12/2014, οι μαθητές επισκέφθηκαν το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών και συμμετείχαν στο «Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι» που διοργάνωσε ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου-Αώου και Πίνδου. Οι μαθητές μας ενημερώθηκαν για την προστατευόμενη περιοχή του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου και κατασκεύασαν Χριστουγεννιάτικο υλικό μαζί με τα σχολεία 1ο Δημοτικό, Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Νηπιαγωγείο.

 

 

 

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2014


Τηλεδιάσκεψη

Χθές, 11/12/2014, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας τηλεδιάσκεψη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με θέμα την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο. Η δράση αυτή έγινε σύμφωνα με τις υπ' αριθμ. 154819/Γ1/29-9-2014 και 195609/Δ1/2-12-2014 εγκυκλίους του Υ.ΠΑΙ.Θ.

 

 

 

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014


«Μαθαίνω να Μην Καπνίζω»

Σήμερα, 10/12/2014 και ώρα 10:00 οι μαθητές του σχολείου μας παρακολούθησαν μέσω διαδικτυακής ζωντανής μετάδοσης το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τον έλεγχο του καπνίσματος «Μαθαίνω να Μην Καπνίζω», μια εκδήλωση του Υ.ΠΑΙ.Θ., της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας και του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του «Κοινωνικού Σχολείου» και του Προγράμματος HEART II. Είχε προηγηθεί ενημέρωση των μαθητών για τη δράση και ακολούθησε συζήτηση με το ίδιο θέμα.

 

 

 

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014


Επίσκεψη των μαθητών στο Κέντρο Πολιτισμού του Δ. Γρεβενών

Σήμερα οι μαθητές επισκέφθηκαν το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου για να παρακολουθήσουν την εγκεκριμένη θεατρική παράσταση με θέμα: "Πετώντας για την Ειρήνη". Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, όπου συνεργάστηκαν με μαθητές άλλων Δημοτικών σχολείων της πόλης μας και δημιούργησαν έργα ζωγραφικής με θεματολογία ανάλογη με τα μηνύματα, που αναδύθηκαν από τη θεατρική παράσταση που παρακολούθησαν.

 


 

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

 

Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

Σήμερα, 3/12/2014, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας  Ατόμων με Αναπηρία στο σχολείο μας οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς βίωσαν την ανάγκη, μέσα από προγραμματισμένες δράσεις, να συνεχίσουν μαζί σαν γροθιά να διεκδικούν τα δικαιώματα των ΑμεΑ, που εξασφαλίζονται από την τήρηση του Συντάγματος και των Διεθνών Συμβάσεων.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (International Day of Persons with Disabilities) καθιερώθηκε το 1992 με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ και τιμάται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου. Η επιλογή της ημερομηνίας αυτής συνδέεται με την υιοθέτηση από το διεθνή οργανισμό στις 3 Δεκεμβρίου 1982 του προγράμματος δράσης για τα ΑΜΕΑ, το οποίο οδήγησε στην υπογραφή της διεθνούς Σύμβασης για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία στις 30 Μαρτίου 2007 (Η Κύπρος την κύρωσε το 2011 και η Ελλάδα το 2012). Η Ημέρα αυτή δίνει την ευκαιρία στις κυβερνήσεις, στους οργανισμούς και στις κοινωνίες να εστιάσουν την προσοχή τους στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ανθρώπων με αναπηρία. Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ (2014), γύρω στο 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πάσχουν από κάποιας μορφής αναπηρία, το 80% των οποίων ζει στις αναπτυσσόμενες χώρες.

 


 

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

 

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 διεξήχθει η 1η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού για τα σχολεία όλης της χώρας με θεματικό άξονα: «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι». Τα τελευταία χρόνια σημαντικοί φορείς αναγνωρίζουν τη συμβολή του αθλητισμού στη προώθηση αξιών, στάσεων και δεξιοτήτων που στο σύνολό τους οδηγούν στη δημιουργία ενεργών δημοκρατικών πολιτών. Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γρεβενών πραγματοποίησαν σχετικές εκπαιδευτικές δράσεις:

- Ομιλία του Διευθυντή του σχολείου κ. Τζάτζη Κωνσταντίνου και συζήτηση με τους μαθητές για τις έννοιες της βίας, του ρατσισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού

- Ομιλία του εκπαιδευτικού κ. Μοσχονά Γεράσιμου σχετικά με την " Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού "


 

- Προβολή βίντεο συναφούς θεματολογίας μέσω διαδικτύου από την εκπαιδευτικό κ. Δρουδάκη Ανδριάνα

 

 

- Ζωγραφική με τον υπεύθυνο καθηγητή του εργαστηρίου κ. Μοσχονά Γεράσιμο

 

 

 

 

 

 

 

 

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Σας ενημερώνουμε ότι από τις  17 έως και τις 21 Νοεμβρίου (5 ημέρες περίπου) αεροπλάνα θα πραγματοποιήσουν ρίψεις , για να εμβολιαστούν από αέρος οι κόκκινες αλεπούδες κατά της λύσσας σε ορεινές περιοχές ανατολικά της Πίνδου (ΠΕ Κοζάνης, Καστοριάς Φλώρινας, Γρεβενών). Τα συγκεκριμένα εμβόλια είναι σε μορφή μικρών σχημάτων, όπως φαίνεται στη φωτογραφία παρακάτω:

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δ/νση Υγείας των Ζώων-Τμήμα Ζωοανθρωπονόσων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, στο τηλ. 210 212 5725-22. Η ενημέρωση αυτή γίνεται βάση του  υπ? αριθμ. 159664/Γ7/3-10-2014 εγγράφου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.


Ο Διευθυντής

Τζάτζης Κωνσταντίνος

 

 

 

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

 

Δωρεά Αγάπης και Συμπαράστασης

Σήμερα, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014, αντιπροσωπεία μαθητών του 2ου Γυμνασίου Γρεβενών με τις συνοδούς καθηγήτριες κ. Παπαμιχαλάκη Αικατερίνη (Υποδιευθύντρια) και τη κ. Τζιούφα Παναγιώτα παρέδωσαν ένα αναπηρικό αμαξίδιο στους μαθητές μας. Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου μάζεψαν χιλιάδες πλαστικά καπάκια και τα αντάλλαξαν σε εταιρία ανακύκλωσης με το αμαξίδιο αυτό.

 


 

 

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

 

Φιλοξενία στα Γρεβενά του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ALMA»

Το Σάββατο 24 Ιουλίου κατέφθασαν και φιλοξενήθηκαν στη μαθητική εστία της πόλης μας αντιπροσωπεία μαθητών και συνοδών εκπαιδευτών του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ?ALMA?.

Ο Σύλλογος αυτός είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο εγγεγραμμένο στο εθνικό μητρώο φορέων ιδιωτικού τομέα του Υ.Υ.Κ.Α. και είναι μέλος της ομοσπονδίας εθελοντικών μη κερδοσκοπικών οργανώσεων Ελλάδος.

Εδρεύει στο Παλαιό Φάληρο στην Αθήνα και εκπονεί προγράμματα σε συνεργασία με δημοσίους φορείς όπως το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, το Δήμο Αθηναίων, το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καθώς επίσης και με ιδιωτικούς φορείς. Αυτά τα προγράμματα σκοπεύουν στη ψυχοκοινωνική εξέλιξη των παιδιών Αμεα, τη κοινωνική τους ένταξη και προάγουν ταυτόχρονα την αυτόνομη και αξιοπρεπή διαβίωσή τους.

Στο πλαίσιο αυτό επισκέφθηκαν τη πόλη μας και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. του νομού μας.

Στο ειδικό εργαστήριο τους υποδέχθηκε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Τζάτζης Κώστας, τους ξενάγησε στους χώρους του εργαστηρίου και συμμετείχαν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες στις εγκαταστάσεις του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Εντυπωσιάστηκαν από τον άρτιο εξοπλισμό του σχολείου και τον χαρακτήρισαν τουλάχιστον οι συνοδοί ως πρότυπο. Οι μαθητές χωρίστηκαν σε ομάδες εργασίας και ασχολήθηκαν με κηπουρικές εργασίες, με ζωγραφική, αθλητισμό και ψυχαγωγία.
Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής του σχολείου τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ ευχάριστο συναίσθημα να υποδέχεσαι τέτοιους συλλόγους σε εκπαιδευτικούς χώρους γιατί δίνει τη δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων πάνω στο σχεδιασμό κυρίως δράσεων που στηρίζουν τους στόχους για τους οποίους υπάρχουν τέτοια σχολεία και δομές ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης. Ελπίζω η σημερινή επίσκεψη να γίνει η απαρχή ενός συντονισμένου προγράμματος επαφών μαθητών ΑμεΑ και εκπαιδευτών σε όλες τις γωνίες της Ελλάδας για να αρθεί τελικά ο κοινωνικός αποκλεισμός και να γίνει πράξη η κοινωνική ευαισθητοποίηση στην καθημερινή ζωή των πολιτών για τα άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες.»

Στο τέλος της επίσκεψης προσφέρθηκαν  γλυκά και αναψυκτικά προσφορά  της ΔΕΚΕΓ του Δήμου Γρεβενών.

 

(πηγή : http://greveniotis.gr )

 

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010


Ετήσια έκθεση Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ν. Γρεβενών 2010

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια έκθεση του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ν. Γρεβενών την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010 στην αίθουσα Αλεξάνδρου Λαδά (πρώην Ν.Ε.Λ.Ε.)

Η θεατρική παράσταση μαζί με τις μουσικές εκτελέσεις των μαθητών ήταν για ακόμη μια φορά εντυπωσιακή και συγκίνησε το κοινό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Νομάρχης Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, η αντινομάρχης Αικατερίνη Πέτρου, ο αντιδήμαρχος Γρεβενών Οδυσσέας Βλάχος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χρήστος Παρασκευαϊδης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του νομού μας και πολλοί συμπολίτες μας ενώ μήνυμα απέστειλε ο βουλευτής του Νομού Θανάσης Χαντάβας που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω κοινοβουλευτικών του υποχρεώσεων .

Σας αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για τον καθημερινό αγώνα στήριξης των ατόμων με ειδικές ικανότητες αλλά και των γονιών τους, οι οποίοι βιώνουν το δικό τους Γολγοθά, τόνισε μεταξύ άλλων ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης απευθυνόμενος στους εκπαιδευτικούς του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Γρεβενών κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης τους.

Ως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση αυτά τα τέσσερα χρόνια κάναμε το ελάχιστο συνδράμοντας σε αυτή σας την προσπάθεια.

Ξεκινήσαμε με το Δήμο Γρεβενών μία σημαντική πρωτοβουλία και αφορά το κέντρο διημέρευσης, η μελέτη του οποίου έχει ήδη ολοκληρωθεί και θα κατατεθεί από τον Δήμο. Έτσι τα παιδιά αυτά θα αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη δομή που θα τους παρέχει τη δυνατότητα να παραμένουν και μετά το ωράριο. Μία δομή που θα συμβάλλει στην ποιότητα της καθημερινότητας τους και αυτό είναι και το ζητούμενο.

Αναφορικά με το κέντρο αυτισμού τόνισε ότι από την πλευρά της Ν.Α. Γρεβενών έχει ήδη προβλεφθεί από το 2008 ειδικός κωδικός ώστε να συνδράμουμε σε αυτές τις δομές. Είναι κάτι που θα το παλέψουμε με κάθε μέσο.

Τέλος ευχήθηκε δύναμη, κουράγιο και καλή επιτυχία σε ότι και αν προγραμματίζουν για το μέλλον.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ο Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γρεβενών, Κώστας Τζάτζης, και η πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ΑΜΕΑ Ν. Γρεβενών, Αντιγόνη Αλεξιάδου-Κουτσαλιάρη, ευχαρίστησαν τον Γενικό Διευθυντή Χρήστο Κωνσταντακόπουλο, και τον Διευθυντή Σιντουκά Γεώργιο, της ΓΕΩΕΛΛΑΣ, που εδρεύει και δραστηριοποιείται στο δήμο Βεντζίων, για την ικανοποίηση του αιτήματός τους να προσφέρουν στο σχολείο ένα πολυδάπανο μηχάνημα φυσικοθεραπείας, κάνοντας πράξη την ευαισθητοποίησή τους απέναντι σε άτομα που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας και τους ευχήθηκαν υγεία και επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία στον τόπο μας.

Η Έκθεση περιλαμβάνει έργα των Εργαστηρίων Εικαστικών και Κηπουρικής.

ώρες λειτουργίας της Έκθεσης:
Παρασκευή, 4-6-2010: 10π.μ.-1μ.μ.και 5μ.μ.-9μ.μ.
Σάββατο, 5-6-2010: 10π.μ. - 1μ.μ.

(πηγή : http://greveniotis.gr )

 

 

Τετάρτη 10-6-2009


Ετήσια έκθεση Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ν. Γρεβενών 2009

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 10-6-2009 και ώρα 8:00 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αλεξάνδρου Λαδά, η ετήσια έκθεση ζωγραφικής ? χειροτεχνίας και κηπουρικής του Ειδικού Εργαστήριου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Γρεβενών.

Η έκθεση άνοιξε με την θεατρική παράσταση «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα» απ? τους μαθητές.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Νομάρχης Γρεβενών, κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, απ? τον Διευθυντή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. κ .Κων/νο Τζάτζη για την τεράστια συμβολή του στη λειτουργία του σχολείου.

Ο κ. Νομάρχης χρηματοδότησε εξ? ολοκλήρου την αγορά μηχανημάτων στην αίθουσα φυσικοθεραπείας που δημιουργήθηκε φέτος στο σχολείο. Επίσης, για την οικονομική του συμπαράσταση σε γονείς και μαθητές, προκειμένου να νοσηλευτούν έξω από τα όρια του νομού μας. Κυρίως, όμως, για την ηθική συμπαράσταση και την αγάπη του για τους μαθητές μας.

 

(πηγή : http://greveniotis.gr )

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Πείτε μας την γνώμη σας για την ιστοσελίδα
 

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα179
mod_vvisit_counterΧτες295
mod_vvisit_counterΤρέχουσα εβδομάδα179
mod_vvisit_counterΠροηγούμενη εβδομάδα1602
mod_vvisit_counterΤρέχων μήνα2807
mod_vvisit_counterΠροηγούμενο μήνα756
mod_vvisit_counterΣύνολο46687
O καιρός σήμερα

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ